Rose Garden

Wok - Grill - Specialiteiten Restaurant

tekens


Lekker eten in Hoogezand-Sappemeer!

0598-321485 Reserveer een tafel! Afhaal menukaart

Wokken


All-in Wokken in ons vernieuwde restaurant

In het afgelopen jaar is ons restaurant gemoderniseerd, zowel de voorgevel en het interieur. U kunt nu heerlijk wokken en genieten in een moderne en verfrissende setting.

Nieuw

U kunt nu frisdrank en flessen bier uit de koeling halen, Alle soorten wijn staan er voor u klaar. Er is Slush Puppy voor de kinderen.

Prijzen

All-in wokken & Tipanyaki-grill, inclusief dranken ( Max. 2,5 uur )

woensdag en donderdag € 27,50
Senioren (vanaf 65 jr.) € 26,00

Vrijdag t/m zondag € 29,50
Senioren € 28,00

Kinderen 3 t/m 11 jaar leeftijd x € 2,00
Kinderen t/m 2 jaar eten gratis mee!

Verlenging per 1/2 uur: € 2,50.

Voorgerechten

U start met een Chinese tomatensoep of de soep van de dag. Ook zijn er diverse hapjes en mini loempia’s om het diner mee te beginnen.

Warm buffet

In het warm buffet vindt u de traditioneel Chinese gerechten met onder andere Babi Pangang, Saté, Foe Yong Hai, etc… dat voortdurend door onze chef-kok wordt aangevuld. Tevens kunt u hier de bijgerechten opscheppen zoals witte rijst, nasi, bami en Miehoen.

Wok buffet

In het wokbuffet vindt u verse groenten, kipfilet, varkenshaas en ossenhaas, vis en garnalen. U stelt zelf uw diner samen door te kiezen uit het ruime assortiment van het wokbuffet gecombineerd met diverse verse groenten en overhandigt het aan één van onze chef-koks bij het wokeiland.
Vervolgens geeft u de keuze van uw saus door. In een handomdraai wordt uw keuze omgetoverd tot een heerlijk diner. Door het snelle bereiden op heel hoog vuur of op de tipanyakki blijven smaak en alle vitaminen optimaal bewaard. Dus het is niet alleen erg lekker het is ook nog heel gezond.

Salade en fruit buffet

Er is een ruime keuze uit verschillende soorten salades en fruit.

IJs Buffet

U kunt kiezen uit verschillende soorten ijs, die u kunt versieren met fruit en vruchten. Het ijsdessert kunt u completeren met sauzen en slagroom.

Wij wensen u smakelijk eten en een gezellig verblijf toe.